[Segítség] Hogy a War Thunder mindig aktuális legyen

Kedves játékosok!

Ahhoz, hogy a játékod mindig frissítve legyen és ne kelljen mindig a frissítés telepítésére várnod a játék előtt, be kell kapcsolnod az „Automatikus frissítés” (Auto updates) opciót az indítópultban.

Először kattints a franciakulcs ikonra az indítópult bal-felső sarkában. Ezzel férhetsz hozzá az indítópult letöltési és frissítési beállításaihoz.

 

Az alábbi képen láthatjátok hol van a az automatikus frissítés opciója.

Amikor ez az opció be van pipálva, lehetőséget adtok az indítópultnak, hogy egy „Gaijin.Net Agent” nevű programot futtasson, ami biztosítja a War Thundernek, hogy frissítéseket keressen és töltsön le rögtön azután, hogy azok elérhetővé válnak a szerveren. Ez azt jelenti, hogy ha semmi mást nem csináltok (pl böngésztek a neten vagy zenét hallgattok), akkor a háttérben letölti a legújabb frissítést. Ha lassú internetetek van és attól féltek, hogy nagyon lefoglalja a sávszélességet, könnyedén lecsökkenthetitek a maximális letöltési sebességet, így ez nem fog akadályozni benneteket a napi rutinotokban. Vegyétek figyelembe, hogy a na nagy részében ez az alkalmazás „Tétlen” üzemmódban van, ami azt jelenti, hogy semmilyen hatással nincs az internetcsatlakozásotokra. Az alacsonyabb, vagy korlátozott sebességű internetkapcsolattal rendelkező játékosoknak azt javasoljuk, hogy korlátozzák le az alkalmazás sebességét, vagy teljesen kapcsolják ki.

Az automatikus frissítés bekapcsolása esetén a War Thunder mindig készen fog állni a játékra!

Forrás: War Thunder Hivatalos Fórum PGFritz