[Segítség] Hogyan csinálj prémium járművet

Kedves játékosok!

Gondolom nálatok is előfordult, hogy szeretnétek gyorsítani a fejlődésen, mert már nagyon unalmas az aktuális repülőgép, harckocsi fejlesztése. Erre három megoldás kínálkozik a játékban:

  • prémium napok vásárlása (pénzért, Golden Eagle-ért) - növeli a kapott Ezüst Oroszlán (SL) és a Fejlesztési Pont (RP) mennyiségét.
  • prémium jármű vásárlása (pénzért, GE-ért) - növeli a kapott Ezüst Oroszlán (SL) és a Fejlesztési Pont (RP) mennyiségét.
  • talizmán kiváltása (GE-ért) - CSAK a Fejlesztési Pont (RP) mennyiségét növeli, konkrétan 100%-al.

Az első kettő egyértelmű, én a harmadik lehetőségről írnék pár sort.

A Talizmánnak egy hátránya van a másik két lehetőséghez képest, hogy az Ezüst Oroszlán (SL) termelését nem segíti elő.

A Talizmán kiváltása minden egyes normál járműnél (repülőgép, szárazföldi egység, hajó) lehetséges. De mikor is érdemes? Na ez a nagy kérdés.

Természetesen nem érdemes minden járműnél kiváltani, mert drága lenne és pazarlás is, mivel némely járművet csak pár csata elejéig használunk, amíg át nem lépünk rajta, utána el is felejtjük milyen kínszenvedés volt. Azonban vannak járművek amikkel élvezet játszani vagy / és olyan népszerű BR-ben vannak amit sokan használnak (pl. szárazföldi egységeknél a 3.7, 6.7, 8.0). Illetve magas BR-ben már a jármű saját kiegészítőinek, alkatrészeinek fejlesztése is sok időt és energiát emészt fel. Ott is nagy segítség lehet, azonban már nem kevés GE-be kerül. A Talizmán ára egyenes arányban nő a jármű BR értékével. Például a Tiger II (H) 1900 GE-ért kapja meg, míg a Tiger II L/68 már 2200 GE-t igényel.

De a lényeg: egy Talizmánnal ellátott jármű annyi Fejlesztési pontot kap, mint hasonló szintű prémium jármű társa!

Példaként a méltán népszerű Tiger II (H) - Tiger II (H) Sla.16 párosítást hoznám fel:

 

Mindkét harckocsi BR 6.7-ben van, tulajdonságaik nagyjából megegyeznek kivéve, hogy a normál fejlesztési pont jutalom a Tiger II (H) esetében 268 % míg a Tiger II (H) Sla.16 esetében 368%. A különbség csak 100% amit viszont megad a mi Talizmánunk, amit 1900 GE-ért tudunk rá kiváltani.

Hogy megéri e? Nézőpont kérdése, mert átszámítva negyedannyi forintért kapunk egy majdnem teljes értékű (Ezüst Oroszlánt nem termel jobban, ugye) prémium járművet (repülő vagy harckocsi) amivel amúgy is sokat játszunk hisz szeretjük vagy népszerű. Viszont nem lesz egy érdekes vagy ritka járművünk.

Én személy szerint a Talizmánt preferálom. Eddig csak két járműre váltottam ki amiket sokat használok és III-V rang közötti járművek fejlesztésére alkalmasak. Ez nálam a Tiger II (H) és a Panther II. Kiváló és népszerű harckocsik és nem mellékesen nagyon szeretek velük játszani. Nálam ezek voltak a mérvadó dolgok. Természetesen ebben a BR-ben (6.7) minden nemzetben vannak jó gépek amiknél érdemes lehet használni. Kisebb BR-ben is van értelme kiváltani. Kinek mi az ingerenciája. A lényeg a lényegben, hasznos ez a kiegészítő.


Repülőkről nem tudok nyilatkozni, hogy melyeknél lehet érdemes, kérlek benneteket, hogy kommentben írjátok le. Kommentben leírhatjátok azt is, hogy Ti melyik járműre használnátok fel és miért.


 

Forrás: [@source] PGFritz