[Század] Bemutatkozik az MdV század

Kedves játékosok!

Szeretettel üdvözöl minden kedves játékost a Mennydörgés és Villámlás [MdV] század.

Csapatunk egy nagyobb méretű baráti társaság, amely már három éve rúgja a port a War Thunder harcmezőin!
A profi játékosok tökéletes közeget találhatnak itt, mivel squadronon és nemzetközi versenyeken is folyamatosan aktívak vagyunk, klánunk egyénileg és csapatban is rendelkezik több dobogós hellyel, amik közül legbüszkébbek a nemrégiben megrendezett Steel Legion 4×4 Szimulátor Harckocsizó Bajnokságon elért második helyezésünkre vagyunk, ahol csak a lengyel válogatott tudott felülmúlni minket.
Pályafutásunk kezdetén Árkád Squadronban jeleskedtünk egy évig, de azóta átszoktunk a Realisztikus módra így leggyakrabban a versenyeken és squadronon ebben a játékmódban veszünk részt. Squadronban a legjobb eredményünk a Top15 volt melyet több hónapig sikerült tartanunk.

Természetesen kezdő játékosokat is szívesen látunk, csapatunkból minden módra találhattok játszótársat, mentort, akik szívesen segítenek bármiben.
Aki nem szeret egész nap a gép előtt ülni, azok számára időszakosan rendezünk klántalálkozót, és közös sörözéseket is. (utóbbi helyszíne és ideje általában egybeesik a OWS-sel).

A csatlakozáshoz ezen négy szabálypontunkat kell elfogadni és betartani:


1. A játékban és a játékhoz kapcsolódó fórumokon más játékos szidalmazása (és teamkill) tilos.
2. A ts-en egy alapvetö etikett betartása kötelező.
3. A játék használatakor a TeamSpeak használata kötelező. (igazolt hiányzást elfogadunk)
4. Bármilyen csalás használata a War Thunderben szigorúan tilos.

Amit még érdemes tudni jelentkezőknek: kötelező aktivitás nincs, a squadronon és a versenyeken való részvétel önkéntes alapú.

Ha klánunk felkeltette az érdeklődésed, megtalálsz minket a ts3.mennydorges.hu címen elérhető TeamSpeak szerveren. (felvétellel kapcsolatban egy officert keressetek [tankolac, Franktamas] )

Fórum elérhetőség: MdV fórum

 

Forrás: Br3nor PGFritz