Jutalomrendszer:
A War Thunder Hungary a lehető legtöbb módon szeretné jutalmazni a rendszeres látogatóit. Minden felhasználónk szerezhet Aranyat és Tapasztalati pontot az oldalon. Az arany elkölthető Golden Eagle-re, és más értékes jutalmakra! Minnél többet teszel, annál többet nyersz. A folytatásban megtudhatod, hogy pontosan mit is kínálunk. Látogasd meg az Aukciósházunkat a megszerezhető tárgyakért.

FIGYELEM

Az oldalon szerezhető tartalom (Arany és Tapasztalati Pont) nem ugyanaz mint amit a játékban (War Thunder) szerzel!
Látogasd meg az Aukciósházunkat a megszerezhető tárgyakért.

Számtalan oldal van, amik ingyen jutalmat ajánlanak, viszont túlnyomórészt adatlopás céljából csalogatják az oldalukra a felhasználókat. Ne feledd, a War Thunder Hungary adminjai soha nem fogják kérni a jelszavadat, semmilyen formában.

Megértettem
Szerezz még több Aranyat és Tapasztalati Pontot
Sok-sok Arany és TP gyűjthető a rendszeres, napi aktivitással.
 • Látogasd meg az oldalt minden nap
  Arany és TP jár a napi első látogatásodért.
  20
  10
  Nagyon hálásak vagyunk a látogatásotokért, és ezért jár a jutalom. Ez ennyire egyszerű. Ne feledd, a jutalom megszerzéséhez be kell jelentkezned az oldalra.
 • Tartalom megosztása
  Szerezz aranyat és tapasztalati pontot az oldalon megjelenő tartalmak Facebook-ra vagy Twitter-re történő megosztásával.
  50
  30
  A napi első megosztásért vagy tweet-ért jár az Arany és a TP. A napi bónuszt csak egyszer kaphatod meg. Egy tweet/megosztás 50 aranyat és 30 tapasztalati pontot ér.
 • Hívd meg egy barátod
  Szerezz aranyat és tapasztalati pontot a barátaid meghívásáért!
  10%
  200/lvl10

  Hívd meg a barátaidat és amikor elérik a Főtörzsőrmester rangot, megkapod az első jutalmadat. A Főtörzsőrmester rangtól, minden szintlépésük után megkapod az elért szintjükhöz szükséges tapasztalati pont 10%-át aranyban.
  Ha a mgehívottad eléri a Főtörzszászlós rangot, 200 TP a jutalmad.

  Kezdőlap

  Regisztrációs odal

  Cookie Információk
  A partnerprogramunk cookie követést használ, a meghíváshoz használt link segítségével.

  A követés, a kattintástól számítva 60 napig érvényes. Ez azt jelenti, hogy ha valaki a regisztráció előtt a te linked használja, az ez alatt az idő alatt nem íródhat felül más linkje által.

  Ez miért is jó? Mert a bónuszt akkor is megkapod, ha nem azonnal regisztrál a meghívottad.

 • Extra jutalmak
  Átmenetileg nem elérhető!
 • Likeold a Facebook oldalunkat
  A napi War Thunder adagodért.
  100
  200
  Kattints a “Irány a Facebook oldalunkra”, majd likeold az oldalunkat. Ezt követően térj vissza ide az oldalra és vejezd be a folyamatot a “Hitelesítés” gombbal. Abban az esetben, ha már likeoltad az oldalunkat, akkor egyszerűen csak kattints a "Hitelesítés" gombra. Irány a Facebook oldalunkra
 • Csatlakozz a Facebook csoportunkhoz és mutasd meg magad
  Legyél egy barátságos közösség tagja a Facebookon
  300
  500
  Látogasd meg a Facbook csoportunkat és jelentkezz. Várd meg, amíg az adminok elfogadják (általában gyorsan megy) , majd a "Hitelesítés" gomb használatával vedd magadhoz a jutalmadat. Irány a Facebook csoportunk
 • YouTube feliratkozás
  Ne hagyd ki a YouTube csatornánkat sem!
  200
  300
  Az "Irány a YouTube csatornánkra" gombbal elvégezheted a feliratkozást, majd visszatérve a weboldalunkra a "Hitelesítés" gomb segítségével megszerezheted a jutalmadat. Irány a YouTube csatornánkra