[Század hírek] Század csaták (08.06)

Kedves játékosok!

Alábbiakban látható a War Thunder magyar századainak Század csata és egyéb aktivitása. Kis statisztika. Az összeállítást köszönöm a HUA - Hungarian United Army, War Thunder Közösségi Csoport  játékosainak!


Mint láthatjátok mára egy összegyúrt statisztikával készültünk, ami megpróbálja egyszerre szemléltetni az aktivitást és a hatékonyságot. Mindezek mellé odaraktuk a cw pontokat, hiszen már nem akarunk úgy kirakni egy statisztikát sem, hogy ne hirdetnénk vele a squadron battle módot :)

Az első oszlopban található 6 klánt ez alkalommal a THUNDERSKILLEN megadott százalékaik alapján rangsoroltuk. Elméletileg egy aranyérem többet nyom mint 3 ezüst, ezt a logikát követtük: a másik 3-4 klán is ezek szerint van rangsorolva, kiszámoltuk a 2., 3. helyezéseket, és ez a sorrend jött ki.
A következő 3 oszlop a ma reggeli százalékokat mutatja, amiket a thunderskill oldalról másoltunk ki. Érdemes felkeresni az oldalt, a játékosok/ klánok eredményességét mutatja meg, el lehet vele szórakozni. Következő oszlopok a mai (08.06) squadron battle pontokat írják le, a játékból kimásolva.
Ezek után a közkedvelt aktivitás oszlop jön, a taglétszámmal, majd az inaktív, 0 ponttal rendelkezők száma következik. Ezek után a squadron battles-t játszó tagokat szedtük össze, nagyjából a klánból hány ember rendelkezik cw-s ponttal. Aki akarja százalékosan is hozzárendelheti az eredeti taglétszámhoz ezt az adatot, és a százalékos arányokat kapja meg. Az legutolsó oszlop pedig az eredményét adja meg annak, ha a játékbeli klánaktivitást elosztjuk a tagok számával.

Az előző részeket visszaolvasva, mindenki informálódhat vagy ezen az oldalon, vagy a [Segítség] Század csata / Squadron battle cikkben, hogy mi is az a squadron battle/ cw mód. Ha valaki ellenállhatatlan vágyat érez arra, hogy kipróbálja magát a WT csapatjáték mostani fellegvárában, az ne habozzon, csatlakozzon valamelyik Századba!Köszönöm!

A lista nem teljes természetesen, tehát ha vágyat éreztek egy magyar Századba való csatlakozáshoz akkor keressétek a warthunder.hu főoldalán oldalt a Magyar Századok / Squadronok bannert!

Érdemes csatlakozni!!!

A THUNDERSKILL-t pedig érdemes felkeresni, ugyanis tudod magad (és másokat) is elemezni a játékbeli teljesítményed alapján! Nyomon tudod követni a választott századod vagy önmagad fejlődését (legyünk pozitívak).

 

Jó játékot!

 

Forrás: [@source] PGFritz