[Század] 'Klánshow' - Felhívás!

Kedves játékosok!

Alábbiak egy Felhívást olvashattok a Magyar Századok részére! A leírtakat a warthunder.hu által jómagam is támogatom, minden élőadást előpromótálok és a végeredményt is megjelenítem mind egy cikkként, mind a Század Bemutatkozó rovatban az adott Század / Klán oldalán. Az általam ismert Századok / Klánok már tudnak róla és örültek a kezdeményezésnek, jelentkezzetek minél többen! :)

Továbbiakban a KlánShow-ról olvashattok információkat:


KlánShow

Engedjétek meg, hogy pár sorban vázoljam a koránt sem új kezdeményezést. A warthunder.hu jóvoltából több klán is hirdethet jelenleg az oldalon "Századok/Squadronok" címszó alatt. Itt egy cikken belül van leközölve az a pár tény, követelmény, elvárás, amiből az esetleges jelentkezőnek el kéne/kell tudnia dönteni, hogy megteszi-e az első lépést felétek, klánok felé.

Itt jött az ötlet, hogy csinálhatnék egy olyan műsorsorozatot, ahol ezt a toborzást kibővítenénk, izgalmasabbá, színesebbé tennénk.

Műsortervezet:

Egy adás megközelítőleg 2 órás, ami a következőket tartalmazza:

• Stúdió beszélgetés a klán képviselőivel, ahol előre lefixált kérdések lehetnek, amiket a klán adhat meg. Így arról tud beszélni, amiről valójában szeretne, amit érdekesnek talál a közösségük részéről. Lehetőség van a klán logójának, jelmondatának feltüntetésére a képi világban, hogy még személyesebb legyen az adás. Egyéb felvetéseket is elfogadok, egyedi igények esetén. Játékidő kb. 30 perc

• Csaták AB/RB/SB módban, amit a klán határoz meg előre. A csaták parancsnoka egy előre kijelölt személy a klánból. Az Ő utasításait követem, egyedül nem akciózom Én sem. Ennek az a szerepe, hogy az esetleges csatlakozó lássa, hogy milyen az összhang, hogy zajlik egy csata a klánnál. Előre leegyeztetett BR szint, valamint játékmód, hogy ne akkor kelljen bepakolnom a tankjaimat. Játékidő kb. 60 perc

• Stúdió beszélgetés, ahol ki lehet elemezni a csatákat, fogadjuk a nézők kérdéseit, észrevételeit, amennyiben vannak. Játékidő kb. 30 perc

 

A 2 órás játékidő nincs kőbe vésve. Nem látom értelmét jobban elhúzni, mert általában nem szoktak végignézni ilyen hosszú adást egyben az emberek. Az elkészült műsort továbbítom a warthunder.hu szerkesztősége felé , akik lehetőség szerint beteszik az oldalon fellelhető toborzó cikkbe és új cikként leközlik. Terveim között szerepel PODCAST adás készítése is, ahol egy az egyben az adás hanganyaga hallgatható vissza, de ezen még dolgozom.

Amit kérek a jelentkező Századoktól / Klánoktól:

1. klán név/logó png formátumban, amennyiben van

2. résztvevő tagok megnevezése, kapcsolattartó kiemelése (maximum 3 fő!)

3. előre lefektetett kérdések, amennyiben erre van igény

4. elérhetőségek (fb oldal, weboldal, ts ip cím, discord cím, stb)

 

Amit tudható rólam:

Jómagam részéről nem az a célom, hogy nézőket/feliratkozókat gyűjtsek! Csak és kizárólag képi megjelenést szeretnék adni ennek a kezdeményezésnek.

 

Profilnév: DARK_SIDE_

Szint: a tájékoztató írásakor lvl.99

Nemzeteim fejlettségi szintjei:

  • Amerika / Tier 5 - M103, M60 szintig
  • Német / Tier 5 - Leopard, Jagdtiger, RakJPz 2, 10,5 Tiger
  • Orosz: Tier 5 - T54 (1949), T-10M, Zsu-57-2
  • Brit: Tier 4 - Centurion Mk.1, FV4202, Avenger
  • Japán: Tier 3 - M4A3(76)W, Chi-Ri II

Repülőkkel nem játszom. Az adás fő témája a tank szekció. Ettől függetlenül lehet beszélni a repülőzésről is, de abban nem vagyok kompetens. Köszönöm, hogy elolvastad a tájékoztatót. Várom jelentkezésed a fentebb vázolt elérhetőségek valamelyikén privát üzenet formájában. A leggyorsabb, ha a FB oldalamon írsz üzenetet, ott egyből tudok reagálni. A jelentkezés után szóbeli egyeztetés szükséges, annak eredményeképp haladhatunk tovább a műsor megvalósulásáig.

Találkozzunk a csatamezőn!

Üdvözlettel: DARK

 

Forrás: DARK PGFritz