[Videó] Thunder Show: 30 másodperc és vége

Kedves játékosok!

Elérkezett a Thunder Show heti epizódjának ideje! Élvezzétek a közösség e heti eposzi és humoros videóit, és ne feledjétek: Ti is küldhettek videót a lenti leírás szerint.Üdvözöl a Thunder Show!

Nektek is volna olyan videótok, amit szívesen megosztanátok a közösség többi tagjával? Egy hősies összecsapásról, egy elbaltázott akcióról vagy csak egy véletlen helyzetről, ami elképesztően jól nézett ki? Nos akkor akár ti is bekerülhettek a műsorba! A Thunder Show hetente jelentkező adásához ezeket a videókat gyűjtjük össze és négy kategóriában hirdetünk győzteseket, akiknek a videói természetesen be is kerülnek az adásba.

A kategóriák: 

  • The Most Epic Video – A leghősiesebb
  • The Best Fail – A legszerencsétlenebb
  • The Funniest Video – A legviccesebb
  • The Most Original Video – A legeredetibb

A nyeremény pedig minden kategóriában 5000itemType_eagles_ALT (1)_3068729e1b!


Videó nevezése a műsorba:

1. LÉPÉS: Vegyetek fel, és vágjatok össze egy legfeljebb 3 perces videót, ami beleillik a korábban említett 4 kategória egyikébe. FIGYELEM: A nevezett videónak a saját munkátoknak kell lennie, emellett első alkalommal publikáltnak, és nem ütközhet szerzői jogokba.

2. LÉPÉS: Iratkozzatok fel a hivatalos YouTube csatornára:  https://www.youtube.com/warthunder

3. LÉPÉS: Töltsétek fel a videótokat a saját YouTube csatornátokra és küldjétek el nekünk a linket az alábbi címre: thundershow@gaijin.ru

Az !ANGOL NYELVŰ! e-mailnek tartalmaznia kell, hogy melyik kategóriában nevezitek a videót, a játékbeli felhasználóneveteket, valamint azt az e-mail címet, amivel regisztráltatok a játékba, így el tudják küldeni a nyereményeteket ha a Ti videótok kerül ki győztesként!

Forrás: War Thunder Hivatalos Fórum PGFritz