War Thunder Hungary Discord szerver

Kedves játékosok!

Szeretném bemutatni Nektek a War Thunder Hungary Discord szerverét. Itt szabadon lehet egymással beszélgetni, csapatban játszani, stb. Egymás iránti tisztelet szabályainak betartása mellett természetesen.

A múlt hét végén a War Thunder Hungary Discord szervere elért egy "történelmi" mérföldkövet: A War Thunder Hungary discord szerver létszáma átlépte a 100 főt! Alig két hónap alatt ez nem rossz eredmény.

A honlap fóruma ezzel egyenes arányosan egyre jobban kezd kihalni, viszont a szerveren tudtok beszélgetni (cset jelleggel írásban és a voice csoportokban szóban is), osztgaban játszani és beszélgetni, segítséget kérni, stb. A válaszok gyorsabban megérkeznek, mint a fórumokon, mivel többen is fent vagyunk telefonról is. A chatelésre kiválóan alkalmas a telefonos app és alig használ mobilnetet (jóval kisebb fogyasztású, mint a Facebook és a böngészők természetesen).

Ha a közösség minél jobban kialakul, egyre fontossabb és hasznosabb lesz a Discord szerverünk!
Az oldalon oldalt látható mindig az aktuális online jelenlét és ott is lehet csatlakozni!

 

Csatlakozzatok minél többen!

 

Jó játékot! :)

 Mi is az a Discord?

2015 év vége felé kezdett el terjedni a DISCORD nevű szolgáltatás, de valamilyen furcsa oknál fogva Magyarországon nem sok olyan ember van aki ezt rutinosan használná.

A Discord kifejezetten Játékosoknak fejlesztett hang és szöveg alapú kommunikációra egyaránt alkalmas, ingyenes, reklámmentes rendszer, ami biztonságos, és működik asztali számítógépeken éppúgy, mint okostelefonokon. Sőt, a TeamSpeakkel ellentétben, a Discord mobilos verzioi is (iOS és Android egyaránt) ingyenesek, akárcsak a számítógépes rendszerek (Windows, MacOSX, Linux) esetén. Sőt, igazából, aki nem akarja telepíteni a Discord-ot, akár a webböngészőből is használhatja, de az egy kicsit kevesebb funkcióval bír, így én inkább a dedikált szoftver telepítését javaslom. Ez a kliens a ping-re és a processzorra egyaránt veszélytelen, míg a TeamSpeak néha hajlamos megnyomni a ping-et, ha beszél az ember, és a Skype is processzor terhelő (ami kihat az FPS-re), akármilyen kicsit is, még mindig jobban, mint a Discord.

A discordapp.com/ oldalon szükséges egy email címmel történő regisztráció, majd innentől kezdve bárki bármennyi szervert létrehozhat, és utána kedve szerint alakíthat ki rajta olyan és annyi csatornát, amennyit csak szeretne. Lehetőség van jogosultságok beállítására, ezzel akár komplex rendszereket is létre lehet hozni (noha a TS3hoz képest kevésbé összetett, ez a felhasználók 99%-át aligha érinti). A Discord használata nem igényel semmiféle program-specifikus mikrofon beállításokat, ha az oprendszerben megfelelően van beállítva, akkor a Discordnak ennyi elég is, végeztél a hangbeállításokkal.

Letölteni pedig innen lehet: DISCORD LETÖLTÉS

Azt még most tisztázzuk: a Discord nem egy olyan program, ami nélkül nem tudsz élni: ha már van egy bejáratott TS3 szerveretek, ami minden igényt kielégít, akkor nem kell most megismerkedned vele. De előbb-utóbb lehet minden század TS megszűnik így vagy úgy, és ha csak 1-2 haverral, vagy akár több tucat fős aktív közösséggel maradsz TS nélkül, a Discord egy tökéletes, kézenfekvő alternatíva. 1 perc alatt elkészül a szerver, az utána már addig megmarad, amíg a szervert létrehozó személy meg nem szünteti. Ha pedig valaki megszünteti, kirántva a közösség alól a kommunikációs csatornát, semmi gond, mert bárki, abszolút bárki létrehozhat egy új szervert 1 kattintással, és ott lehet folytatni újra együtt. A szerveradmin szerepkör mostantól nem privilégium, amivel valaki(ke)t fenyegetni lehet, hogy ha ilyen vagy olyan vagy, kirúglak... a Discord segítségével bárki saját szervert csinálhat, ami utána vidáman fut a felhőben, nem kell Virtuális vagy valós szervert üzemeltetni miatta. A hangminősége kifogástalan, a felület letisztult, egyszerű, de modern, akár mobiltelefonon is folytathatjuk a kommunikációt ha el kell mennünk otthonról... a Discord az, amilyennek a VOIP (internetes hanggal történő beszélgetés) 2017-ben lennie kell.


Katt a Connect-ra a csatlakozáshoz!

 

Forrás: [@source] PGFritz