WTHU Század

Üdvözlet!

WTHU alakult meg legelsőként a magyar századok közül, és a mai napig aktív résztvevője a honi közösségnek. Bár a tagság némileg frissült és cserélődött az idő folyamán, a célkitűzés mindvégig ugyanaz maradt: létrehozni egy összeszokott, baráti légkörű társaságot, amely összehangolt csapatként mindhárom fegyvernem frontjain helyt tud állni.

A hivatalos klánháborút jelenlegi formájában nem preferáljuk, de természetesen nincs is tiltva, viszont ilyen értelemben nem célunk a legjobb klánnak lenni. Ez nem is fog változni addig, amíg nem kapunk egy értelmesebb klánháborút, vagy egy színesebb, taktikusabb játékmódot, akár a “World War mode” érkezésével. A WTHU elsősorban a realisztikus játékmódban képviselteti magát, de árkád és szimulátor terén is otthonosan mozgunk. Éppen ezért olyan játékosok jelentkezését várjuk, akik már valamilyen szinten kiismerik magukat a játékban, ugyanakkor képesek csapatban gondolkodni.

Követelmények:

  • Életkor: minimum 18 év
  • TS használata kötelező. (Ha épp egyedül van kedved játszani, az “AFK” szobában akkor is legyél bent az elérhetőség kedvéért.)
  • Repülők: minimum három nemzetnél rank III elérése, vagy elég két nemzet, de akkor mindkettőnél rank IV szükséges.
  • Tankok: minimum két nemzetnél rank III-as járművek.

Elérhetőség: ts.warthunder.hu
(Mivel mindenki tanul vagy dolgozik, nagyobb aktivitásra főleg a késő délutáni, esti órákban kell számítani.)