Flotta – Haditengerészeti elő-béta tesztbeosztás

Január 26. és 29 között, minden nap 13:00-tól 6:00-ig
haditengerészeti teszt mindazoknak, akik vásároltak csomagot!


 

Hogyan csatlakozhatok?

Nagyon egyszerű. Vásárold meg valamelyik csomagot a Gaijin áruházban. A vásárlással automatikusan a bétateszt tagjává válsz.

Továbbá a csomagok néhány fantasztikus bónuszt is tartalmaznak, beleértve az egyedi hajót, mely rendelkezésedre is fog állni a teszten. Vedd figyelembe, hogy hogy a tesztek az eseményeknél lesznek elérhetők meghatározott időpontokban, többször egy héten.


Hogyan vehetek részt?

Beszerezted már az előrendelői csomagok egyikét? Ha igen, akkor nagyon egyszerű a dolog!

Indítsd el a játékot a szokásos módon, s az fel fogja ajánlani a tengeri csatákhoz szükséges fájlok letöltését, melyek letöltése után csatlakozhatsz a teszteseményekhez. Nincs szükség másik indítópultra. Ezután látogasd meg a hivatalos fórumot, jelentkezz be a fiókodba, és nézz be a speciális Knights of the seas fórumszekcióba!

Emellett egy jelentkezési lapot is létrehoztunk azok számára, akik szeretnének részt venni a tesztekben, de nem tudnak csomagot vásárolni a zárt bétateszthez, ami később fog indulni. Küldd el a jelentkezésed az alábbi “SEND APPLICATION” képre kattintva, és ha szerencséd van, te leszel az egyike azoknak, akiket kiválasztunk a haditengerészet egyik tesztelő kapitányának.

en_send_application_button_217fa8b0dd4f3Figyelem! A tesztben legfeljebb 2 PC-ről vehettek részt!

en_pre-beta_forum_869250fc41c1f11bfa884b

A fenti speciális (angol nyelvű) szekcióban folyamatosan nyomon követhetitek a tesztek menetrendjét és a friss híreket.
Emellett beszélgethettek a jövőbeni hajókról is a fejlesztőkkel. Ott találkozunk!