Esemény – Téli játékok

Február 9. 16:00 és február 12. 8:00 között

vegyetek részt a War Thunder téli játékaiban – csatlakozzatok választásotoknak megfelelően a különleges eseményekbe és élvezzétek!


Harckocsiverseny

Bőgő motorok és csikorgó fékek. Csúszós jég és trükkös hó. Éles kanyarok és nagy sebesség. Visszatért a harckocsiverseny!

Minden futam nyertese 15 000 ezüst oroszlánt zsebelhet be. Csak azon játékosok vehetnek részt, akik rendelkeznek egy legalább 3.0-s harci minősítésű szárazföldi járművel.

Curling

A curling módban egy szövetséges menetoszlop számára kell fedezetet nyújtani és kíséretet szolgáltatni az ellenséges tüzérség vonalain át a foglalási zónáig. A zónához vezető úton a harckocsikra hatástalan a játékosok tüze, de amint az oszlop eléri a zónát, a játékosoknak lehetőségük nyílik az ellenséges harckocsik megsemmisítésére. Mindkét csapat játékosai megsemmisíthetik a saját menetoszlopuk útvonalán a tűzállásokat, vagy éppenséggel beavatkozhatnak az ellenséges csapat tevékenységébe a repülőgépeik lelövése által. A foglalási zónában minden egyes megsemmisített harckocsi lassítja a foglalás sebességét. Csak az összehangolt csapatmunka eredményez győzelmet! II-IV. rangú repülőgépek vehetnek részt.

Biatlon

Vegyél részt a biatlonon! Szeretnél a dicsőség lángjaként célba érni, vagy esetleg megakadályozni az ellenséget az ellenőrzőpontok elérésében? Vagy esetleg kiegyensúlyozott arányban a kettőt? Ez az árkád esemény taktikák tárházát vonultatja fel! II-IV. rangú repülőgépek vehetnek részt.