Flotta – Haditengerészeti elő-béta tesztbeosztás

Február 9. és 12. között, minden nap 14:00-tól 6:00-ig

haditengerészeti teszt mindazoknak, akik vásároltak csomagot!

Változások:

  • A hajók légvédelmi fegyverzetének hatékonysága megnövelve: a tüzelés hossza és a légi célpontokra való tüzelésre szánt idő megnövelve.
  • A változtatható (nagyítási?) “szorzó” hozzáadásra került a hajók irányzékaihoz.
  • Változatosabb időjárás.

Csatlakozás és részvétel

Hogyan csatlakozhatsz?

Nagyon egyszerű. Vásárold meg valamelyik csomagot a Gaijin webáruházban. A vásárlással automatikusan a bétateszt tagjává válsz.

Továbbá a csomagok néhány fantasztikus bónuszt is tartalmaznak, beleértve az egyedi hajót, mely rendelkezésedre is fog állni a teszten. Vedd figyelembe, hogy hogy a tesztek az eseményeknél lesznek elérhetők meghatározott időpontokban, többször egy héten.

Hogyan vehetsz részt?

Beszerezted már az előrendelői csomagok egyikét? Ha igen, akkor nagyon egyszerű a dolog!

Indítsd el a játékot a szokásos módon, s az fel fogja ajánlani a tengeri csatákhoz szükséges fájlok letöltését, melyek letöltése után csatlakozhatsz a teszteseményekhez. Nincs szükség másik indítópultra. Ezután látogasd meg a hivatalos fórumot, jelentkezz be a fiókodba, és nézz be a speciális Knights of the seas fórumszekcióba!

Emellett egy jelentkezési lapot is létrehoztunk azok számára, akik szeretnének részt venni a tesztekben, de nem tudnak csomagot vásárolni a zárt bétateszthez, ami később fog indulni. Küldd el a jelentkezésed az alábbi “SEND APPLICATION” képre kattintva, és ha szerencséd van, te leszel az egyike azoknak, akiket kiválasztunk a haditengerészet egyik tesztelő kapitányának.

en_send_application_button_217fa8b0dd4f3Figyelem! A tesztben legfeljebb 2 PC-ről vehettek részt!

en_pre-beta_forum_869250fc41c1f11bfa884bA fenti speciális (angol nyelvű) szekcióban folyamatosan nyomon követhetitek a tesztek menetrendjét és a friss híreket.
Emellett beszélgethettek a jövőbeni hajókról is a fejlesztőkkel. Ott találkozunk!