Fejlesztés – Század-osztagok

Egy katona nem csinál csatát, de két katona osztagot igen! Elkészítettünk egy különleges funkciót a csapatban játszani kedvelők számára: az 1.77-es frissítésben jóval egyszerűbb lesz a századodon belüli játékosokkal osztagot alkotni és közösen játszani a kedvenc játékmódotokban.

A századod információs lapján egy új gomb fog megjelenni a „Század-osztagok” felirattal. Ha rákattintasz, láthatóvá válnak azon osztagok, melyek parancsnokai a századod tagjai, ugyanakkor részletes információ is megjelenítésre kerül mindegyikről: a jelenlegi és maximális játékosszám, az osztag tagjainak listája és aktuális állapota (pl. várólistán: árkád századcsaták). Fontos: azon osztagok nem kerülnek megjelenítésre, melyekben a századod tagjai átlagos tagok, tehát nem rendelkeznek parancsnoki joggal! Ne feledjétek, a parancsnoksági jog átadható.

en_squadron_squads_1_bc7409068d121f5dd76

en_squadron_squads_2_a98cb0b4d6efdff1e91

en_squadron_squads_3_562d2ef8791038c5039

 A legfontosabb rész a „Jelentkezés” gomb, melynek segítségével egy kattintással felvételi kérelmet adhatsz be a választott osztagba, majd ezen osztag parancsnokának el kell fogadnia a kérelmed!

 Csatlakozzatok századokhoz, alkossatok osztagokat, játszatok együtt!