Fejlesztés – Spitfire Mk. V: frissített modell és új változatok

A War Thunder 1.77-es frissítésében a játékban jelenlévő mindkét Spitfire Mk. V változat jobb minőségű modellt kap, plusz bónuszként a repülőgép további két modellje válik elérhetővé majd a pilóták számára.

A Spitfire Mk. V a War Thunder egyik igazi veteránja. A kezdetektől fogva a játék részét képező gép számtalan légi összecsapásban vett részt ötéves szolgálata alatt és a csatákban szerzett sérülések szép lassan megmutatkoztak a korosodó Spitfire-ön, tehát úgy döntöttünk, hogy újradolgozzuk és az utóbbi járműmodellek sztenderdjének megfelelő, kiváló minőségű textúrákkal látjuk el a Spitfire Mk. VB/trop és Mk. VC/trop típusok modelljeit. A jelenleg játékban lévő modellekhez képest az újak sokkal magasabb poligonszámúak, valamint a nagy felbontású textúrák egy szintre hozzák őket az utóbbi időben frissített Spitfire modellekkel. A képek többet mondanak ezer szónál. Vessetek egy pillantást az alább található képre és nézd meg magad, hogy milyen lenyűgöző munkát végeztek a 3D-modellezőink.spitfire_mk5_07_1280h720_5dc3bfcc08bdfd4A frissített modellek mellett az 1.77-es frissítésben az 5-ös szériájú Spitfire-ök további két változata is érkezik a játékba, egészen pontosan a nem-tropikus B- és C-változatok. Az új modellek a játékban jelenleg megtalálható változatokhoz képest nem rendelkeznek olyan különleges módosításokkal, melyek tropikus körülmények közötti használatra optimalizálnák őket. Az egyik legészrevehetőbb ilyen módosítás a repülőgép orra alatt található porszűrő, ami a nem-tropikus változatoknál nincsen jelen, így némi teljesítménynövekedést eredményez a csökkentett tömegnek és légellenállásnak köszönhetően. A jó öreg Mk. VB/trop az olasz légierő fejlesztési fáján is megtalálható lesz mint III. rangú prémiumjármű.

Ismerjétek meg az 1.77-es frissítésben érkező új és fejlesztett modellű Spitfire Mk. V változatokat a War Thunder légi csatáiban. Maradjatok velünk a legfrissebb fejlesztéssel kapcsolatos hírekért és információkért!