Fejlesztés – War Thunder piac és felhasználói festések

Örömmel mutatjuk be a játékon belüli tételek cseréjére és a felhasználók által készített festések új lehetőségeire irányuló terveinket.

Szeretnénk tájékoztatni benneteket a War Thunder piac elindítására irányuló terveinkről. A piac elindulását követően minden játékosnak lehetősége nyílik kuponok eladására és megvásárlására, melyekkel felhasználók által készített festéseket és más játékon belüli tételeket lehet megszerezni, de előbb essen szó magáról a piacról.

War Thunder piac

A War Thunder piac lehetővé teszi a játékon belüli tételek egymás között való eladását és megvásárlását. A fizetés egy különleges, játékon belüli valutával, a Gaijin Coinnal zajlik majd, melyek megvásárolhatók lesznek rubellel, dollárral és más valutákkal, de magán a piacon is szerezhető lesz játékon belüli tételek más játékosok számára való eladásával. Az új valuta, a Gaijin Coin azért szükséges, hogy a különböző nemzetiségű játékosok könnyedén tudjanak egymás között kereskedni. A jövőben lehetséges lesz a Gaijin Coinokat a piac mellett a webáruházban is elkölteni, például arany sas vagy prémium járművet tartalmazó csomag vásárlására is.

Mit lehet venni és eladni a piacon?

Nem minden játékon belüli tétel eladható/megvehető a piacon. A piac indulásakor felhasználók által készített festéseket tartalmazó hadizsákmányok lesznek elérhetők a járműveket tartalmazókkal egyetemben, melyek megvásárolhatók a kötvényüzletben vagy a hadizsákmányokból szerzett kuponokkal.

A felhasználók által készített festések új lehetőségei

Korábban úgy lehetett használni a felhasználói festéseket, hogy azok helyett más játékosok az alapfestéseket látták, de mostantól majd néhány felhasználói festést minden, csatában lévő játékos látni fogja. A felhasználói festések a játékon belüli piacra elsőként kikerülő árucikkek egyike lesznek. Különösen a piac nyitására új lehetőségeket teremtettünk a felhasználók által készített tartalmak számára. Pár hetente egyszer kiválasztunk néhány, a WT Live oldalon közzétett járműfestést, és ezek bekerülnek a piacra és ezáltal a játékba. Egy járműfestés megszerzéséhez egy különleges hadizsákmányt kell kinyitni. Egy ilyen hadizsákmány egyszerűen, III. rangú vagy afeletti járművel való játszással szerezhető. A hadizsákmány kinyitásához kulcsot kell vásárolni a piacon. A hadizsákmány kulccsal való kinyitásával kapsz egy kupont egy festéshez. Mind a hadizsákmány, mind a kupon eladható a piacon, de ha felhasználod a kupont, megkapod a járműhöz a festést és már nem fogod tudni eladni.

Történelmileg hiteles festések megjelenítése

Szeretnénk megjegyezni, hogy nem minden, piacra kerülő festés lesz történelmileg hiteles. Tudjuk, hogy a játékosok egy része nem szeretné látni ezeket a festéseket a csatákban, így bevezetünk egy olyan opciót, mellyel kiválasztható lesz, hogy milyen típusú festések (történelmileg hiteles/részben történelmi/minden) kerüljenek megjelenítésre. Az alapbeállítás szerint csak a történelmileg hiteles festések kerülnek megjelenítésre, de ha bármilyen, történelmileg nem hiteles festést teszel a járművedre, a beállítás átkapcsol a bármely/minden módra.

Bevételszerzés a festéskészítésből

A kulcsok eladásából származó pénzösszeg egy része megosztásra kerül a piacon megvásárolható festések készítőivel. A készítők Gaijin Coin formájában kapják fizetségüket. Tervezzük lehetővé tenni, hogy a készítők valódi pénzt szerezzenek, miután a festésük adott mennyiségű bevételt produkált. További részletek ezzel kapcsolatban.

Hogyan kerülnek kiválasztásra a festések?

A Gaijin-alkalmazottak a WT Live oldalon közzétett festések közül fognak választani. A kiválasztásban szerepet játszhat a jármű játékosok között népszerűsége, a munka minősége, valamint az, hogy szerintünk mennyire alkalmas a festés a játékba. Ha festéskészítő vagy és szeretnéd látni a munkádat a játékon belüli piacon, akkor követned kell a játékon belüli tartalom készítésének alapelveit. Hogy egy festés jelölt lehessen a játékba való bekerülésre, az nem tartalmazhat semmilyen tiltott szimbólumot vagy bármilyen olyan grafikai/textúrai elemet, mely nem tesz eleget a játék szabályzatának, a játék életkor szerinti besorolásának vagy nemzetközi törvényeknek. Természetesen nem szabad megfeledkeznetek a tartalmatok minőségéről és felügyeletéről, ugyanis változhatnak a festések követelményei. Járműfestések megfelelő elkészítése.


GYIK

Játékosok kérdései

Kérdés: Milyen szabályok alapján kapunk festést tartalmazó hadizsákmányt? Mi befolyásolja a megszerzés esélyét?

Válasz: A hadizsákmányok véletlenszerű csatákban és eseményeken szerezhetők meg. Hogy legyen esélyed egy megszerzésére, legalább III. rangú járművel kell játszanod és el kell érni legalább 50%-os harci aktivitást a csatában. Jelenleg nincsenek a megszerzési esélyt módosító faktorok.

Kérdés: Korlátozott internetem van. Fogja ezt jelentősen befolyásolni a festések letöltése?

Válasz: A játékban található festések java része a küldetés közben kerül letöltésre, szóval ilyen szempontból nem lesz jelentős változás.

Tartalomkészítők kérdései

Kérdés: Csak akkor szerzek bevételt, ha az általam készített festést tartalmazó hadizsákmányt valaki megszerzi?

Válasz: Csak a munkádért szerzett Gaijin Coinok válthatók be valódi pénzre, ez esetben a festésekért.

Kérdés: Mi történik a játékban már megtalálható felhasználó festésekkel?

Válasz: Ezen festések már nem lesznek majd megvásárolhatók arany sasért, de a jövőben hadizsákmányba kerülhetnek. Azon játékosok, akik vásároltak ilyen festést, a továbbiakban is használhatják majd azokat.

Kérdés: Aggódok, hogy a festésekből származó valódi pénz szerzésének lehetősége sok rossz minőségű tartalmat fog eredményezni.

Válasz: Festést készíteni egy dolog, olyan festést készíteni, amelyet a játékosok és a Gaijin-csapat jóra értékel és bekerülhet a játékba pedig egy másik. A középminőségű tartalmak készítői gyorsan fel fogják adni a Gaijin Coinok szerzésére irányuló törekvéseiket. Szerezzetek tapasztalatot és csináljatok kiváló, figyelemfelkeltő festéseket!