Silent Thunder: az új játék első tesztje

A 21. század három nagy katonai hatalmának összecsapása során a játékosok a világ legerősebb atom-tengeralattjáróival küzdenek meg egymással. A tenger háromdimenziós mélységei, valósághű fizika és modern fegyverzet mind elérhető a mostani hétvégén! Minden játékos részt vehet a kezdeti teszten.

A teszt március 31. 14:00 és április 3. 14:00 között lesz

A játék tesztverziójában a játékosok három katonai nagyhatalom, az Amerikai Egyesült Államok, Oroszország és Nagy-Britannia modern atom-tengeralattjáróit próbálhatják ki. Minden jármű irányított torpedók és rakéták egyedi választékával rendelkezik.

A teszt a Spitzbergák által ihletett helyszínen lesz megtartva. A játékosok a stratégiai pontok egyikének megszerzéséért harcolnak, mely ha sikerül, cirkáló vagy ballisztikus rakéták kerülnek kilövésre.

image

Háttérkép letöltése: 1280×1024 |  1920×1080 | 2560×1440

Az orosz Jaszeny-osztály fegyverzete között található például a pusztító 3M-14K hajó elleni rakéta és szárazföld elleni cirkálórakéták, melyek a közelmúlt konfliktusaiban való jelenlétükről híresek. Az egyetlen brit nukleáris rakétahordozó platform, a Vanguard-osztály a tengeralattjárók elleni irányított torpedók terén jeleskedik, melyek egyenkénti 2 tonnás tömege páratlan tengeralattjáró-elhárító erőt jelent. Az amerikai Virginia-osztály kevésbé erős torpedókkal rendelkezik, ám kellőképpen pótolja a hiányt a Tomahawk rakéták egyenként 200 kilotonnás nukleáris robbanófeje

A Silent Thunder egy teljesen új, járművekkel vívott csata élményét célozza meg. A világ tengereinek legsötétebb mélységein a játékosoknak hanglokátorral és egyéb eszközökkel kell az ellenséget észrevenniük, miközben maguknak rejtettnek kell maradniuk a folyamatosan figyelő ellenség szemei elől. A legkisebb hang is felfedheti a pozíciót, így óvatosnak kell lenni a szonár bekapcsolásakor, torpedókilövéskor, de még a sziklák vagy jéghegyek víz alatti részének súrolásakor is.

Törjétek meg a Jeges-tenger csendjét a hétvégén!