Különleges – Péntek 13 a War Thunderben

Április 13. 15:00 és április 16. 15:00 között Péntek 13 a War Thunderben!

Wrrrm…Wrrmmmmm! – egy elhagyatott erdei kunyhóban egy baljós idegen beindítja láncfűrészét. Péntek 13. van, és egy új gyilkos jelent meg a War Thunderben!

Csak ezen a hétvégén igazi rémálommá válhatsz az ellenfeleid számára! Teljesítsd az esemény feladatait, és szerezd meg a “Péntek 13.” hadizsákmányt, amely egyedi tárgyakat és különleges fokozókat tartalmaz, mint például: a “Láncfűrész” és “a Szabdaló maszkja” díszítések, “Láncfűrészes mészárlás” vagy “Véres péntek” matricák, valamint a “Láncfűrészes gyilkos” titulus.

A különleges feladatok teljesítéséhez meg kell vásárolnotok a hozzáférést 13000 Ezüst Oroszlánért a játékon belüli “Eredmények” fül alatt.

I. szint

3–13 eredmény

II. szint

9–13 eredmény

III. szint

mind a 13 eredmény

Fokozó:
+113% fejlesztési pont egy csatában, vagy
+113% ezüst oroszlán egy csatában
Matrica:
“Láncfűrészes mészárlás”
vagy
“Véres péntek”
Dekoráció:
“Láncfűrész” vagy “A Szabdaló maszkja” díszítés és a “Láncfűrészes gyilkos” titulus

Akik elérik mind a 13 eredményt, megkapják a “Láncfűrészes gyilkos” titulust.

Ezenfelül, a megadott időkorláton belül megvehetőek az előző és a jelenlegi Péntek 13. esemény nyereményei is, melyeket a “Péntek 13.” hadizsákmányokban találtok meg.

Feltételek:

  • Az eredmény teljesítése csak a hozzáférés megvásárlása után lehetséges. Vásárlás után játsszatok egy csatát vagy jelentkezzetek be újra a játékba.
  • Minden teljesített szintért a megjelölt jutalmak közül csak az egyik jár. Egyéb jutalmak a boltban vásárolhatók.
  • A jutalomként szolgáló matricákat és dekorációkat megvásárolhatod a boltban a feladatok teljesítése nélkül. A hadizsákmányok tartalmazzák az összes díszítést és matricát a jelenlegi és az előző Péntek 13. eseményről egyaránt, de egy hadizsákmány egyszerre csak egy jutalmat rejt.
  • A feladatok teljesítéséhez legalább 3. rangú járművet kell használni.
  • Előrehaladásotokat a nevetekre kattintás után az Eredmények -> Friday 13th fül alatt követhetitek.