Flotta – A könnyűcirkálók első tesztbeosztása

Április 28. 15:00 és május 1. 15:00 között haditengerészeti teszt a legelső könnyűcirkálókkal a játékban!

A könnyűcirkálóknak lesznek a legnagyobb kaliberű fegyverei a War Thunderben, és fegyverzetet, védelmi és túlélési képességeiket tekintve egyaránt túltesznek majd a rombolókon. Mozgékonyságukat megőrzik, lehetővé téve ezzel a torpedók kikerülését, vagy akár egy jobb tüzelési pozíció felvételét. A könnyűcirkálók fegyverzete egyetlen sortűzzel képes fordítani a csata állásán, ezért a végső kimenetel nagymértékben fog függni ezen hajók parancsnokaitól. Próbáld ki ezeket a hatalmas hadihajókat a War Thunderben, és szerezd meg a “Full Ahead” matricát!

HMS Enterprise

Bartolomeo Colleoni

A matrica megszerzéséhez 5 haditengerészeti csatát kell játszani az esemény ideje alatt.

Csatlakozás és részvétel

Hogyan csatlakozhatsz?

Nagyon egyszerű. Vásárold meg valamelyik csomagot a Gaijin webáruházban. A vásárlással automatikusan a teszt tagjává válsz.

Hogyan vehetsz részt?

Beszerezted már az előrendelői csomagok egyikét? Ha igen, akkor nagyon egyszerű a dolog!

Indítsd el a játékot a szokásos módon, s az fel fogja ajánlani a tengeri csatákhoz szükséges fájlok letöltését, melyek letöltése után csatlakozhatsz a teszteseményekhez. Nincs szükség másik indítópultra. Ezután látogasd meg a hivatalos fórumot, jelentkezz be a fiókodba, és nézz be a speciális Knights of the seas fórumszekcióba!

Emellett egy jelentkezési lapot is létrehoztunk azok számára, akik szeretnének részt venni a tesztekben, de nem tudnak csomagot vásárolni a zárt bétateszthez, ami később fog indulni. Küldd el a jelentkezésed az alábbi “SEND APPLICATION” képre kattintva, és ha szerencséd van, te leszel az egyike azoknak, akiket kiválasztunk a haditengerészet egyik tesztelő kapitányának.

en_send_application_button_217fa8b0dd4f3Figyelem! A tesztben legfeljebb 2 PC-ről vehettek részt!

en_pre-beta_forum_869250fc41c1f11bfa884bA fenti speciális (angol nyelvű) szekcióban folyamatosan nyomon követhetitek a tesztek menetrendjét és a friss híreket.
Emellett beszélgethettek a jövőbeni hajókról is a fejlesztőkkel. Ott találkozunk!