Fejlesztés – Új helyszín: Olaszország

A War Thunderben számtalan csata bontakozott már ki a Mediterrán hadszíntéren, de az 1.79-es frissítéssel a harckocsizóknak lehetősége nyílik majd elhagyni Észak-Afrika perzselő sivatagát, hogy az olasz Reggio Calabria megye csodás vidékein vegyék fel a harcot.

A közelgő 1.79-es frissítéssel a kombinált csatákhoz érkezik egy új pálya, mely az olasz szárazföld legdélibb részén fekszik. A pályát Reggio Calabria megye települései és sziklás vidékei inspirálják, melyek a Messinai-szorosra néznek.

A játékosok majd egy magas hegyek által körülvett völgyben fekvő, csendes olasz településen találják magukat. Számos kanyargós út és ösvény, valamint a térkép északi részén található folyó darabolja fel a kis települést körülvevő réteket. Ezek nem csak az alkalmi olasz stílusú villa, gyümölcsös és szőlőültetvények otthona, hanem a gyors, könnyű harckocsik és a páncélvadászok elsődleges vadászterületei is. A hatalmas, nyílt mezők kevés fedezetet biztosítanak, így a lassabb járművek számára rendkívül alkalmatlanok, míg a mozgékonyabb társaik kiválóan használhatják a terepet váratlan bekerítő manőverekhez.

image
image

A déli partvonaltól az északi folyóig húzódó település színpompás és változatos olasz építészeti alkotásokkal van tele, de még a háború pusztító lenyomata nélkül. Azonban nincs rá idő, hogy megálljunk a legközelebbi kávézóban, és élvezzük a hangulatot egy pohár finom helyi bor mellett! Mint bármely városi helyszín, a település itt is jó fedezetet biztosít, ezért alkalmasabb a közepes és nehéz harckocsik hagyományos, egymás elleni ütközetéhez. Habár a nehéz fedezéknek megvan az az előnye, hogy megvéd az ellenséges tűztől, ez visszafelé is elsülhet, ha a jármű elrejtéséről van szó. A szűkös utcák (a városi parkok és közterek kivételével) csak korlátozott látóteret nyújtanak a járművetek körül. Ez azt jelenti, hogy óvatosnak kell lennetek, és a csapattal folytatott kommunikációra is támaszkodnotok kell, továbbá követni a csata menetét, nehogy ellenséges területen ragadjatok és bekerítsen az ellenfél.

Kombinált csatákban minden War Thunder játékos harcolhat majd az új olasz pályán, amely az 1.79-es frissítéssel érkezik a játékba. Parancsnokok, készüljetek a csatára!