Tesztszerver – elérési útmutató

A játék fejlesztői változatát, a tesztszervert a nagy frissítések előtt néhány alkalommal meg szokták nyitni a publikum számára, így még annak megjelenése előtt bárki kipróbálhatja és tesztelheti az új funkciókat, járműveket, pályákat stb.


Hagyományos mód

Nevéből eredően egy megszokott és egyszerű telepítési procedúra és a játék újbóli letöltése után elérhetővé válik a tesztszerver. Ehhez csupán annyit kell tenned, hogy

 • letöltöd és lefuttatod a tesztszerverhez tartozó indítópult telepítőjét,
 • majd a telepítési könyvtárban található launcher.exe elindítása után letöltöd a játék fejlesztői változatát.

A tesztszerverhez tartozó telepítő letöltéséhez KATTINTS IDE.


Alternatív (és egyben gyorsabb) mód

Az alternatív mód ugyan egyeseknek kicsit több macerával járhat, ám nagyban lecsökkenti a játék fejlesztői változatának beszerzéséhez szükséges időt. Hogy az alább írtakat végre tudd hajtani, rendelkezned kell a játék normál (lehetőleg naprakész) változatával.

 1. Töltsd le a tesztszerver telepítőjét.
 2. Futtasd le a telepítőt, majd annak utolsó oldalán vedd ki a pipát a Launch War Thunder mellől.
 3. Ezt követően másold át ide az eredeti, lehetőleg naprakész játék összes mappáját (piros kijelölés jobb oldalt).
  Megjegyzés: a .game_logs, .launcher_log, .start_app_logs, .obselote, Cache, Replays, Screenshots, UserSkins, UserSights és UserMissions mappák tartalmát nem muszáj átmásolni, ugyanis ezek a játék futását semmilyen formában nem befolyásolják.

 4. Ha sikeresen befejeződött a másolás, indítsd el a tesztszerver telepítési könyvtárában található launcher.exe fájlt (természetesen az asztalra kihelyezett ikonnal is lehet indítani).
 5. Ezt követően az indítópulton meg fog jelenni a dev server felirat, és megkezdődik a fájlok ellenőrzése, majd az újak és megváltozottak letöltése, több teendőd pedig nincsen.

  Névtelen.png


 FONTOS!

A tesztszerver csak korlátozott ideig szokott nyitva lenni, erről először angol nyelvű hír tájékoztat, majd amint tudjuk, magyarul is közzétesszük!


Ha bejelentkezés után az alábbi (kapcsolódási) hiba fogad, akkor a tesztszerver nem elérhető!

shot 2017.12.13 19.40.38.jpg

shot 2017.12.13 19.41.54.jpg


A tesztszerver is használható magyarul, ám egyáltalán nem tudjuk garantálni, hogy az új szövegek magyarul lesznek!