Flotta – Romboló csomag bónusz PlayStation 4 felhasználók számára

Kedves PlayStation 4 játékosok!

Amint azt már bejelentettük, nem sokkal az 1.79-es “Project-X” frissítés kiadása után hivatalosan is zárt béta fázisba lépnek a játék haditengerészeti erői. Ez alkalomból két új romboló csomag fog megjelenni a PlayStation Store-ban – a USS Cowell DD-547 és a Z-20 Karl Galster.

Hálásak vagyunk azoknak a játékosoknak, akik támogatták a flotta fejlesztését az elő-béta időszakban, és különböző nemzetek torpedónaszádjait vásárolták meg. Minden ilyen torpedónaszáddal rendelkező PlayStation 4 felhasználó 5000 Arany Sas bónuszt kap a romboló csomag megvásárlása után. Mindkettő megvásárlása esetén 10000 Arany Sas bónuszt kaphattok.

Két héttel a csomagok megjelenési időpontja után a bónusz 2500 Arany Sasra csökken, és a továbbiakban így is marad minden eredeti hajócsomag tulajdonos számára.

Figyelem: a zárt béta indulásával és a romboló csomagok bevezetésével minden eredeti hajócsomagot törölni fogunk a PlayStation Store-ból. Addig még van lehetőségetek biztosítani a bónuszt a rombolókhoz, eredeti hajócsomagok megvásárlásával.