Flotta – A haditengerészeti zárt béta kezdetét veszi!

Eljött az idő! A haditengerészeti zárt béta teszt kihajózott minden platformra!

A játékosok egyelőre két nemzet flottáját tesztelhetik a játékban – az Egyesült Államokét és Németországét, amelyek már több mint 40, különböző osztályú hajóval rendelkeznek, a torpedónaszádoktól a könnyűcirkálókig.

Az egyik kulcseleme a Haditengerészeti fáknak a vízszintes fejlesztési rendszer, ami elősegíti az általad kedvelt hajótípusok mielőbbi felfedezését.
A haditengerészet zárt béta tesztje a speciális események között a “Tengeri ütközetek”, “Események és bajnokságok” fülön található meg. Ha karbantartás szükséges, akkor a teszt egy ideig nem lesz elérhető azért, hogy javítani lehessen a hibákat, vagy új tartalmat adhassanak hozzá.
A zárt béta hozzáférést a hajócsomagokat megvásárló PC és PlayStation 4-es játékosok, illetve az összes korai tesztben résztvevő Xbox One-os játékosok élvezhetik.
A kiadott haditengerészeti csomagok valamelyikének megvásárlásával te is hozzáférhetsz a zárt bétához. A jövőben tervezünk további játékosokat meghívni a zárt béta tesztre már korábban jelentkezők listájából.


Kérdések és válaszok

 • Kérdés: Kapnak a teszterek fejlesztési pontot és Ezüst Oroszlánt a zárt béta teszt alatt? A saját Ezüst Oroszlánokból fogják fizetni a javítási költségeket stb. a már megszokott módon?
  Válasz: Igen, a zárt béta teszt egyik célja, hogy tesztelve legyen a fejlődés és a gazdaság.
 • K: A szerzett fejlesztési pontok és Ezüst Oroszlánok, valamint az elért fejlesztések törölve lesznek a zárt béta teszt végén? A teszt alatt hány törlés várható?
  V: Minden fejlesztés törölve lesz, amint a játék nyílt bétába kerül. A legénységi tapasztalati pontok terv szerint megmaradnak, csak abban az esetben lesznek törölve, ha a legénységi képességek közül törlésre kerül valamelyik, vagy újat adunk hozzá azelőtt, mielőtt a nyílt béta teszt kezdetét venné.

  • A “Különleges kiképzés”-ek (Újonc, Tapasztalt, Ász) szintén törölve lesznek, a rájuk költött Ezüst Oroszlánt és Arany Sast kompenzálják.
  • A zárt béta teszt alatt szerzett Ezüst Oroszlán megmarad!
  • A zárt béta teszt alatt a lőszer utánpótlására, javításokra költött Ezüst Oroszlánok kompenzálva lesznek.
  • A hajók megvásárlására és moduljaira költött Ezüst Oroszlánok is szintén visszatérítésre kerülnek.
 • K: Felhasználhatunk majd Arany Sasokat a modulok vásárlására stb. a hajók esetében, és ezek az összegek vissza lesznek majd térítve a fejlesztések törlése után?
  V: A zárt béta teszt alatt NEM használhatsz fel Arany Sast:

  • Hajó modulok vásárlására
  • Hajók kifejlesztéséhez, az Átváltható fejlesztési pontok felhasználásával
  • A hajókhoz tartozó álcafestések és matricák megvásárlására

  Arany Sast csakis a legénységi tapasztalati pontok megvásárlásához lehet használni, mert azok univerzálisan felhasználhatóak Légi, Földi és Vízi egységek legénységei között egyaránt. A hajós legénységhez osztott tapasztalati pontok nem lesznek törölve, csak abban az esetben, ha a nyílt béta teszt előtt a képességek között változás lesz (hozzáadás/törlés).

 • K: Lehetőség lesz arra, hogy a játékosok streameljék a zárt béta tesztet?
  V: Igen, örömmel fogadjuk!
 • K: A zárt bétának is ugyanúgy játékos fiókonként maximum 2 PC lesz a limitje, mint az elő-zárt bétának?
  V: Igen, ez így marad. A játékosok még mindig csak két számítógépről érhetik el maximálisan a zárt béta tesztet.
 • K: Várniuk kell a játékosoknak a következő nagy frissítésig, hogy elinduljon a nyílt béta teszt?
  V: A haditengerészet fejlesztése külön fut, nem kötődik szorosan a játék fejlesztési mintájához. Például úgy tervezzük, hogy a Szoviet tengerészeti ágat a zárt béta teszt alatt még az 1.81-es frissítés előtt tervezzük feloldani. Nincsen konkrét időkeretünk a nyílt bétával kapcsolatban, de mi úgy tervezünk, hogy 2018 végéig a játék zárt bétában marad, de természetesen ez változhat.
 • K: Nagyobbak lesznek a hullámok viharos idő esetén? Amennyire én tudom az Nvidia motorja képes ennek megvalósítására.
  V: A tesztekben már lehetőségünk volt különböző időjárási körülményeket szimulálni, bár a legtöbb játékos nem szerette az extrém időjárási körülményeket. A játékosok érdeklődése az időjárástól függ. Különböző nézeteink vannak, de úgy gondoljuk, hogy a szélsőséges időjárásnak nem kéne meggátolnia egyetlen hajótípus használatát sem. Jelenleg a játékosok a Beaufort-skála szerinti maximum 4,5-ös értékkel találkozhatnak.
 • K: Terveztétek azt, hogy a motorok és tüzek, robbanások keltette füst hosszabb ideig maradna meg a csatatéren és változzon a széljárásnak megfelelően? Ez javítaná a csatatér hangulatát.
  V: A tűz és füst effektek jelenleg csak addig maradnak meg, amíg a tűz ég.
 • K: Vettem egy korai hozzáférést megnyitó csomagot a tengerészethez, mikor kapom meg a hajómat a játékban?
  V: Már láthatóak az amerikai és német hadihajók a fiókodban. Más nemzetek hajói (Például: Project 1124) majd csak a haditengerészeti zárt béta teszt következő szakaszaiban lesznek elérhetőek.

War Thunder Csapata