Üzlet – Nyári kiárusítás a függetlenség napja alkalmából

Június 28. 15:00-tól július 5. 11:00-ig különleges csomagok és leárazások várnak rátok!

A közelgő függetlenség napja miatt, és mert szeretnénk kedveskedni a játékosaink számára, különleges csomagokat állítottunk össze az amerikai forradalom alkalmából.

A csomagok egyedi matricákat és titulusokat tartalmaznak, amelyek nem lesznek elérhetőek a határidő lejárta után! A végleges ár attól függ, hogy vásároltatok-e már csomagot korábban a felsoroltak közül. Mindenképpen lépjetek be az üzletbe, hogy láthassátok a rátok szabott árat!

A vásárláskor megkapjátok a járműveket, az összegzett Arany Sast és prémium időt azokból a csomagokból, amelyeket nem vontak le a teljes árból.


Forradalmi repülős csomag

Revolutionary Air Bundle
A csomag tartalma:
89,97 / 58,48

Üzlet


Forradalmi páncélos csomag

Revolutionary Armored Bundle
A csomag tartalma:
112,97 / 73,43

Üzlet


Nagy forradalmi csomag

Fiery Revolutionary Bundle
202,94 / 101,47

Üzlet


Figyelem! Akkor is megkaphatjátok az egyedi titulusokat és matricákat, ha június 28-tól július 5-ig legalább egy győzelmet arattok, azzal a feltétellel, hogy korábban már megvásároltátok az összes olyan csomagot, amelyeket a fenti összeállított csomag tartalmaz. (Pl.: mindhárom csomag megvan nektek, ami a Forradalmi repülős csomagban található).
A titulust és a matricát július 6. után kapják meg azok a felhasználók, akik teljesítették ezeket a feltételeket.
Az ajánlat kizárólag PC, Mac és Linux felhasználók számára érvényes. A PS4 felhasználók egyedi titulusokat és matricákat a fenti feltételeknek megfelelően szerezhetnek.


A felderítő csomag visszatér a PC üzletbe

Scout pack back to the PC store!
Népszerűségének és a játékosok kérésének köszönhetően üzletünkbe visszatér a Felderítő csomag, amely egy 2. rangú Panzerkampfwagen II Ausf. H harckocsit tartalmaz.
14.99

Üzlet


Végleges kiárusítás!

Az utolsó lehetőség, hogy 50%-os árengedménnyel szerezzétek meg ezeket a csomagokat! Az akció lejárta után törölve lesznek az üzletből:

Az ajánlat kizárólag PC, Mac és Linux felhasználók számára érvényes. A PS4 játékosok számára az exkluzív ajánlatok elérhetőek a PlayStation Store-ban (Európában és Amerikában június 28-tól, Ázsiában és Japánban: július 4-től). A kiárusítás vége után ezek a csomagok a PlayStation Store-ból is eltűnnek:

  • Ki-87 csomag
  • Prendergast Spitfire FR Mk.XIVe csomag
  • AMX-13 SS.11 csomag

A War Thunder csapata