Fejlesztés – Új helyszín: amerikai sivatag

Az amerikai sivatag egy új helyszín a kombinált csaták kedvelői számára, amely az 1.81-es frissítéssel érkezik a játékba. A helyszín megalkotásakor művészeinket és tervezőinket az Egyesült Államok délnyugati részén fekvő kisvárosok és a hatvanas évek romantikus stílusa inspirálta. Egész pontosan az arizonai Page városa inspirálta a helyszín vizuális stílusát. Számos új eszközt hoztunk létre ehhez a helyszínhez, beleértve a növényeket, a gépkocsikat és az épületeket, valamint olyan animált tűzcsapokat, amelyekből vízoszlopok törnek fel, ha áthajtotok rajtuk.

A helyszínért folytatott küzdelem egy kisváros jellegzetes egy- és kétemeletes épületei között zajlik majd, a közelben kis tavakkal és autópályákkal. A város főterének négy hozzáférési pontja van, néhány más tüzelési pozícióval kiegészítve. A pálya egyik érdekes helyszíne egy olyan lakóterület, ahol kis házak vannak, amelyek túl kicsik ahhoz, hogy a közepes harckocsik megbújjanak köztük. Egyes területekre a városon kívülről is rá lehet látni, távolabb a mesterlövészek elrejtőzhetnek a sziklák között. A harmadik foglalópont egy vasútállomás, és egy animált vonat fog közlekedni a síneken csata közben. A harckocsizók elpusztíthatják a vonatot, és a vonat is képes elgázolni a harckocsit, ha az keresztezi az útját.

Ez lesz az első amerikai helyszín a War Thunderben. Reméljük szeretitek az 1960-as évek amerikai kisvárosainak egyszerű, szívélyes stílusát.