Goodwood hadművelet – újratöltve

Sziasztok!

A Goodwood újratöltve szervezése még folyamatban és november 25-e már közeleg! A járműveket ki lehet választani, aki szeretne jönni játszani és egy nagy custom csatában újra kipróbálni magát, már jelentkezhet!

A csata menete kicsit módosul az előző Goodwoodhoz képest; hogy a valódi összecsapást hitelesebben adjuk vissza és olyat lássunk a War Thunderben, amire még nem nagyon volt példa, ahhoz egy nagy szövetséges légitámadásra is szükség van. Ezt brit és amerikai, közepes és nehézbombázók fogják indítani, a már felálló német védelem ellen. Figyelem! Minden szárazföldi egységgel játszó játékos a játék elején szabadon behozhat egy, a későbbiekben meghatározott közepes vagy nehézbombázót, 100-500 fontos bombákkal.

  1. A játékosok egyszerre spawnolnak a szövetséges és a német vadászokkal, elérik a célterületet és megkezdik a szőnyegbombázást.
  2. Mikor megszórták a német állásokat visszafordulnak a reptérre és a reptér felett kiugranak, leszállnak vagy lezuhannak, ahogy tetszik. (NEM lehet behozni egymás után több bombázót és nem engedélyezett a bombázók további támadó jellegű használata a bombák ledobása után. Fontos, hogy minden bombázó próbáljon meg visszatérni a repülőtérre! Ezalatt a németek megpróbálják rendezni soraikat.)
  3. A légi csapás után minden szövetséges egység az első Goodwoodhoz hasonlóan kiválasztja az egyik földi járművét és kezdetét veszi a brit támadás.

(Kipróbáltuk, hogy 5 bombázó alá álltunk egy tankkal a pályán…azt a pusztítást látni kell. Szinte minden fát letaroltak 200 méteres körzetben és a pálya vagy 5 percig füstölgött…ha másért nem, ezért az élményért mindenképpen érdemes lesz eljönnötök.) – Frundsberg1111

A rendezvényről bővebben itt olvashattok: Goodwood hadművelet

Jelentkezni a zárt csoportban lehet: facebook

Várunk mindenkit, Miltaccfd és Frundsberg1111