Fejlesztés – Századaktivitás fejlesztések

A közelgő frissítések egyikében jelentős változások lépnek életbe a századon belüli aktivitásszámítás menetében. A századaktivitás eredetileg azért lett bevezetve, hogy megkönnyítsük a játékosok és a századparancsnok számára a század és benne az egyéni játékosok aktivitásának felmérését. Erre nagyon jó volt, de volt hely további fejlesztésre. Azok a játékosok, akik megjegyzéseket tettek erről a mechanikáról, mindig azt akarták, hogy az aktivitás több legyen, mint egy szám – azt akarták, hogy valami többet képviseljen és hasznosabb legyen.

A századtagok által megszerzett aktivitáspontokat ezután el lehet költeni speciális századjárművek fejlesztésére. A század tagjai mostantól összefoghatnak új repülők, tankok és hajók kifejlesztésének érdekében.


Aktivitás

Egy játékos aktivitása az utolsó 14 nap alatt szerzett aktivitási pontok összege. Aktivitáspontokat a csatákban szerzett fejlesztési pontok után kapunk, minden 200. fejlesztési pont után egyet.

A pontszerzéshez nem szükséges századcsatákat játszanunk, elég ha tagjai vagyunk egy századnak.


1.87-ben érkező századspecifikus járművek

Három új jármű lesz elérhető fejlesztésre az 1.87-es frissítésben:

  • M901 ITV, VI-os rangú amerikai páncélozott személyszállító ATGM-el
  • SKR Pr.35, III-as rangú szovjet hajó
  • B-48 Firecrest, IV-es rangú brit tengerészti repülő

Mindhárom jármű a fejlesztési fában lévő társaihoz hasonlóan fog jövedelmezni.

Ha egy játékos kilép egy századból és egy másikhoz csatlakozik, a járművekre költött aktivitási pontok megmaradnak, mivel a kifejlesztett járművek nem vesznek el. Tehát nem kell egy szükséges századváltáskor azon aggódni, hogy újra ki kell fejleszteni a járműveket.


Változtatások a századaktivitás számításában

Az aktivitási pontok szerzésének menete megváltozik, mostantól háromnaponta kapunk pontokat. A lehetséges maximum aktivitás meg lesz növelve és nem kell minden nap bejelentkezni, hogy elérjük a maximális pontszámot.

Háromnaponta minden aktív századtag megkapja az aktivitási pontjait a fejlesztésre kiválasztott járműre. A szerzett pontmennyiség két dolgon múlik majd:

  • A játékos aktivitásától a századtagok átlagaktivitásához viszonyítva
  • A századtagok által megszerzett aktivitások összegétől

A játékosok akik nem jelentkeztek be a játékba vagy nem volt aktivitásuk, nem kapnak jutalmat.

A századtagság összaktivitásának is lesz egy maximum értéke, amely majd elkölthető lesz a járművekre abban a három napban.


Járművek fejlesztése

Századtagnak kell lenni a járművek fejlesztéséhez. Csatlakozhatsz meglévő századhoz vagy létrehozhatod a sajátodat.
A századjárművek a rendes járműfejlesztéstől elkülönülve, attól függetlenül, párhuzamosan fejlődnek.
A tagok egyenként eldönthetik, hogy melyik járművet fejlesztik.
Azon játékosok számára, akik nem terveznek századhoz csatlakozni, tervezzük ezen járművek aranysasért történő megvásárolhatóságát. A részlegesen kifejlesztett jármű arányosan kevesebb aranysasba fog kerülni.